segunda-feira, 24 de janeiro de 2011

Francés, Investigación, innovación y buenas prácticas

Cet ouvrage coordonné par Carmen Guillén, Professeur de l'Université de Valladolid et didacticienne  reconnue  des langues étrangères,     vient d' être publié par le Ministère de l' Education d'Espagne et les Éditions  GRAO. Je ne parle pas de mon chapitre -  ou je parle aussi -  mais je suggère vivement la lecture des différents chapitres, indispensables aux enseignants de tous les niveaux d'enseignement. 


«Llibre que aborda els continguts relatius a la investigació, observació, experimentació i innovació, i ofereix un itinerari formatiu en 8 capítols, dels quals es redacten en francès (com a llengua de treball) els que es consideren relacionats amb un saber i un saber d'acció docent per abordar la problemàtica del desenvolupament del currículum en la seva dimensió de gestió i aplicació pràctica. A més a més, compagina el rigor científic dels continguts amb una presentació pràctica dels mateixos, que pot ser útil tant per al professor en formació inicial (Màster de Secundària) com per al docent en exercici que vulgui potenciar el seu desenvolupament professional».

Sem comentários:

Enviar um comentário

«Intertextualidades»: Exposição de pintura de Antígona/Clara Ferrão

Está patente, até 6 de janeiro de 2024, no Centro Cultural Penedo da Saudade , do Instituto Politécnico de Coimbra, uma exposição de pintura...