sexta-feira, 15 de abril de 2011

Didactique du français langue étrangère

Grao Ediciones vient de publier trois ouvrages coordonnées para Carmen Guillén. Je suis en train de les lire pour présenter un compte-rendu, mais je vous laisse avec les présentations de l'éditeur et une invitation à la lecture.
«Didáctica del francés
En aquest llibre s'aborden els continguts metodològics i tècnics relatius als actes professionals de programar, intervenir i avaluar. S'ofereix un itinerari formatiu en 8 capítols, les unitats didàctiques dels quals, activitats, materials i recursos es tracten des de la perspectiva d'una planificació estratègica coherent.

Carmen Guillén Díaz, Juan María Supiot Ripoll, Carmen Vera Pérez, M. Luisa Villanueva Alfonso, Guillaume Gravé-Rousseau, Jerome Béliard, Evelyne Bérard, Jean Michael Ducrot

Francés. Complementos de formación disciplinar
Elements que componen el currículum de la matèria Llengua estrangera, Francès. S'ofereix un itinerari formatiu de 8 capítols que s'han redactat en francès per afavorir el tractament dels termes i nocions d'especialitat i garantir la seva utilització efectiva com a factor de desenvolupament i inserció professional docent.

Carmen Guillén Díaz, Christian Jean Puren, Magdalena De Carlo, Jean Michael Ducrot, Beatriz Mangada Cañas

Francés. Investigación, innovación y buenas prácticas
Llibre que aborda els continguts relatius a investigació, observació, experimentació i innovació, i ofereix un itinerari formatiu que aborda la problemàtica del desenvolupament del currículum en la seva dimensió de gestió i aplicació pràctica. Compagina el rigor científic amb una presentació pràctica.

Carmen Guillén Díaz, Gemma Sanz Espinar, Juan María Supiot Ripoll, Félix Núñez París, Juan Ángel Canal Diez, Clara Ferrao Tavares, Faouzia Messaoudi»

Sem comentários:

Enviar um comentário

«Intertextualidades»: Exposição de pintura de Antígona/Clara Ferrão

Está patente, até 6 de janeiro de 2024, no Centro Cultural Penedo da Saudade , do Instituto Politécnico de Coimbra, uma exposição de pintura...